preskoči na sadržaj

III. gimnazija Zagreb

Login

Sport
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
I iz plivanja prve!
Autor: Darka Sudarević, 22. 10. 2014.

Sportske uspjehe s terena i atletskih staza III. gimnazija nastavila je i u bazenu.

Natjecanje iz plivanja za djevojke održano na bazenu Doma sportova donijelo je još jedan pehar našoj bogatoj školskoj kolekciji.
U ekipi su: Fumić Stella, Aničić Ema, Krmpotić Ivona, Dumić Silvija, Matijašević Lucija, Miletić Kristina, Novak Karla, Blažević Petra, Zorko Dora.

Nove (stare) nade

Učenice prvih razreda Kristina Miletić i Petra Blažević zauzele su svoja mjesta na postolju, kao i drugašica Ivona Krmpotić. Karli Novak, također učenici prvoga razreda, medalja je izmakla za svega 67 stotinki.

Štafeta 4x50 slobodno osvojila je šesto mjesto dok je štafeta 4x50 mješovito zasluženo odnijela zlatnu medalju i time potvrdila prvo mjesto u ukupnom poretku.

Cure su uvjerljivo stale na najvišu stepenicu postolja s osvojenim 121 bodom, ispred V. gimnazije sa 108 i gimnazije Tituša Brezovačkog sa 98 bodova.

Treća je uvijek prva

Meni je, kao maturantici, ovo bilo posljednje plivačko natjecanje za školu i želim budućim generacijama puno sreće u narednim godinama. Zapravo im sreća uopće nije potrebna s ovako dobrom „novom postavom“.

Sa sigurnošću mogu reći da žensko plivanje u Trećoj ima svjetlu budućnost. smiley

Sada još samo čekamo 11 mjesec da i dečki otplivaju svoje, da obrane prošlogodišnji naslov i da zajedno proslavimo jer ipak je Treća uvijek prva! smiley

Silvija Dumić, IV. a

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju