preskoči na sadržaj

III. gimnazija Zagreb

Login

Sport
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Sport
Autor: Josipa Rendulić, 18. 3. 2017.

Nakon što je naša škola osvojila odlično treće mjesto na natjecanju srednjih škola u badmintonu, sljedeće što nas očekuje jesu završnice natjecanja u košarci i rukometu.

Matea Radaković, IV. d

Na prvenstvu grada Zagreba za djevojke i mladiće srednjih škola u badmintonu sudjelovala je i naša škola. Mladići su prošli prvo kolo, ali nakon toga su ispali, dok su djevojke dogurale do završnice na kojoj su sudjelovale četiri najbolje škole te je naša škola osvojila treće mjesto. U ekipi su bile Martina Vuković, Marta Draušnik, Matea Krilić i Magdalena Mešin, a vodila ih je profesorica Ana Čačić.


Sljedeće što nas očekuje jesu završna natjecanja u rukometu i košarci koja će se održati 22. ožujka 2017. u SD Dubrava (Gjure Prejca 2). III. gimnaziju predstavljati će muška rukometna momčad koja će se natjecati protiv Športske gimnazije u 11:30 sati, ženska košarkaška ekipa protiv  Športske gimnazije u 15:00 sati te muška košarkaška momčad koja će igrati s 13. gimnazijom u 16:00 sati. Našim sportašima i njihovim mentorima, profesorici Ani Čačić i profesoru Zoranu Galiću, želimo svu sreću!

Tradicionalno i ove godine će se održati Kros Sportskih novosti na Bundeku 9. travnja 2017., a organizatori su Sportske novosti i Hrvatski atletski savez. Pozivamo sve zainteresirane da se odazovu i sudjeluju u ovoj manifestaciji.

 

 

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju